Back
  • Thurston Glerup posted an update 5 months, 2 weeks ago

    Elektrot olarak anılan bir makara, kaynak bölgesine namuslu beslenir ve aynı anda muhafız bir gaz sıkıntısızışı sağlar. Elektrot erirken, erimiş maden parçaları birleştirilir ve maksut kaynak irtibatsı oluşur.

    Apotr gaz yağı olarak TIG kaynağında saf Ar, MAG kaynağında C02 / Ar+ C02 karışım gazları kullanılır. 350°C-400°C’lere kadarki işletme sıcaklıklarına denli kullanılabilir.

    Bu yöntemde çoklukla çallıkışma parçalarının kaynak yapılacak kısmı eritilir ve bu taksir dolgu malzemesi eklenir, elan sonrasında ilişik yeri soğutularak sertleşmesi katkısızlanır, bazı hâllerde ısı ile birleştirme işçiliklemi basınç altında yapılır.

    Bunlar beyninde, işlek platformlu modeller, sabit platformlu modeller ve robotik modeller en geniş olarak kullanılır. Her bir örnek, farklı icraat dâhilin optimize edilmiştir ve her birinin avantajları ve dezavantajları vardır.

    Gazaltı kaynak makineleri. Mig ve tig kaynakları. Gazaltı kaynağında kullanılan apotr gazlar. Gazaltı kaynağının elemanları ve donanımları. Gazaltı kaynağı torcu ve yapısı gibi konulara nazar atacağız.

    Otomatik beslenen elektrot bir öbür taraftan da dolgu malzemesi olarak yarar esenlamaktadır. Asal gazların canipı rabıta, dezoksidanlarda mevcut olup osidasyon durumunun olmamasında katkı sunmamaktadır.

    materyaller üzerinde bu ürünler yardımıyla elan sağlam ve güzel bir organize yapılabilir. Tasarruf vadiı farklılığına göre tellerin sahip başüstüneğu materyal, lakırtıınlık da değişkin olabilir.

    Kaynak yapılacak malzemenin lakırtıınlığına ve karbon eşdeğerine göre ön ısıtma yapılması referans edilir. İnce ve homojen falr şümul yalıtım iletkenliğini ve telin paslanmaya karşı direncini arttırır. Oerlikon Magmaweld MG2 Teknik Özellikler Ürün Kodu : 2100205M15 Çap : 1.20 mm Kutu Ağırlığı : 15 kg Kavara Tüketimi : 12 lt/dk Bütün kaynak gereçleri ile ilişkin sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Bu şekilde lafın kesitli ve gösterişsiz parçalar birleştirilir. Ancak gazaltı ark kaynağında sıcaklıklar nispetle az evetğundan prosedür 6 mm’den ince plakalar ve saclar ciğerin daha uygundur.

    gazaltı kaynak teli 0.8 mm

    Telgraf sürme mekanizması; elektrik motoru, telgraf makaralar, telin doğrultusunu ve tabncını ayarlayan ekipmanlardan meydana gelir. Cazibe motoru, yakınlarında temizımla çhileışır ve teli kaynak torcuyla kaynak bölgesine itme eder. Motorun yolını değişçiliktirip ayarlayan bir arama sistemi mevcuttur.

    Oerlikon’un tasarladığı gazaltı kaynak teli 15 kg ağırlığıyla fiilinizi görebilecek uzunluktadır. Hassaten gazaltı kaynak tellerinin kullanımı esnasında harcadıkları kavara tüketimi ise dakikada 10 litre olacak şekildedir. Bu şekilde kaynak yapmış olduğunız alanda gazlar yöntemiyle kaynağı dış etkenlerden koruyabilirsiniz. Gazaltı kaynak telleri özel kullanma alanları bâtınerirler. Yavaş makinelerin, gemilerin, yapı kolündeki çeliklerin ve ayrıca otomotiv dalündeki metallerin kaynaklarında kullanılan gazaltı kaynak teli Oerlikon’un yardımlarıyla kaliteli bir hal alır. Gereken özveri, kaliteli markalar beyninde arsa kayran Oerlikon gazaltı kaynak telleriyle yakalanabilir.

    *Maden İnert Gas kelimelerinin baş harflerinden oluşur. MİG kaynağı yöntemi helyum, argon gazları ve bu gazların karışımından oluşan gazların hami etkisi altında yapılan mühür ark kaynağıdır.

    Kaynak teli kullanımında birbunca yöntem bulunmaktadır. Umumi olarak topu aynı amaca uygun olarak mutasavverlardır. Bu sebeple de tasarruf alanlarında ve şekillerinde tadilat bulunmamaktadır. Ürün kalitesine nazarıitibar ederek satın aldığınızda en hayırlı kaynak teli kullanımını katkısızlayabilirsiniz.

    Gazaltı kaynak yöntemi ark ve dikiş oluşumu detayları Alışılagelen maden ark kaynağına gereğince dü makam henüz bir araba kaynak verimine sahip evetğundan hesaplı ve henüz verimli bir yöntemdir.