Back
  • Kuhn Hansen posted an update 5 months, 3 weeks ago

    Pokud jde o účetní společnosti, ujištění údajů bezpečnost a diskrétnost je zázračná významnost. Každá firma vyžaduje mít přísné opatření na místě, aby hlídala své zákazníka z rizik, jako jsou kybernetické útoky, údajů a úsilí o hackování. Jako účetní společnost v Praze rozumíme hodnotu uchovávání dat klienta bezpečnost a ochrana soukromí. V tomto článku budeme popsat různá kroky, které podnikneme zaručit, že data našeho klienta jsou stále bezpečná a osobní.

    Ochrana sítě a ochrana dat

    V naší účetní společnosti máme oddaného IT skupinu, která konzistentně kontroluje náš počítač system’ bezpečnost a zabezpečení. používáme různé firewally a antivirový software k ochrany našeho systému před malwarem, viry a jakéhokoli druhu neschválené přístup do našeho systému. dodatečně zajišťujeme že náš systémový software a aplikace jsou konzistentně upgradovány na nejnovější spot levels. Všechny naše systémy a servery jsou chráněny heslem a jsme vynuceni použití pevných hesel mezi našimi zaměstnanci. dodatečně omezit neoprávněný získáváme přístup k tím, že povolení pouze oprávnění pracovníci pro přístup k našim datům facility.

    Zabezpečené úložiště dat

    V naší účetní společnosti uchováváme všechny finanční detaily našeho klienta na serverech safe and secure serverech, které jsou uchovávány v datovém zařízení. Všechny naše servery jsou šifrovány pomocí aktuálního 256bitového AES šifrování pro zajištění no neschválený přístupnosti. Naše datové centrum je bezpečné a má různé fyzické bezpečnost a zabezpečení postupy na místě, jako jsou CCTV videokamery a jiné bezpečnost zařízení, jako jsou biometrické senzory. Jen autorizováni personál mají přístup k datům centra a jsou stíněna před natural katastrofy a jiné perspektivní nebezpečí jako výpadky a záplavy.

    Zaměstnanec Ovládací prvky Získejte přístup k

    spravujeme data zabezpečení a diskrétnost tím, že garantujeme, že skutečně chráněno získat přístup k ovládacím prvkům na pozici. Všichni naši zaměstnanci zavazují se rozsáhlé historie kontroly před získání oprávnění k našim systémům a aplikacím. také máme provedli získáme přístup k ovládacím prvkům založeným na rolích, abychom zajistili, že zaměstnanci jen získat přístup k datům, která jsou pro jejich práci důležitá. také provádíme přísné prověřování zaměstnanců proces, abychom zaručili, že náš tým stará se o data zákazníka s maximální diskrétností.

    Uchování Zákazník Ochrana osobních údajů

    V naší účetní firmě máme přísné ochranu soukromí zásad, které všichni naši zaměstnanci musí dodržet. Všichni naši člen týmu autorizovat ujednání udržovat klient info soukromé . Pro nás je jakýkoli typ zveřejnění důvěrných údajů klienta nežádoucí a neustále přijímáme nápravné akce proti pracovníci to porušil naše diskrétní plán. dodatečně zašifrujeme všechny e-maily sestávající z zákazníka finančních informací a dokumentů sdílené mezi naším týmem a zákazníky nebo mezi jakýkoli druh 2 zaměstnanci členové.

    Verdikt

    Data ochrana a důvěrnost jsou zásadní pro jakýkoli typ účetnictví firmy , a to my jako účetní společnost v Praze rozumíme. ve skutečnosti jsme přijali různé akcí, abychom zajistili že finanční details je stále zabezpečené a soukromé. konzistentně kontrolujeme ochranu a použití šifrovacího našich systémů počítačového systému zabezpečení moderní technologie k zabezpečení našich serverů a dat klientů. ujistěte se, že náš zaměstnanci provede kompletní kontroly a historie a uložit přísné na základě rolí přístup plánům ke zacházet s data bezpečnost. Naše ochrana soukromí zásady zůstávají v umístění, abychom zaručili že klienti’ jemní finanční podrobnosti jsou udržovány v naprosté důvěrnosti a daleko od neoprávněné zaměstnanci.